People of 2morrow

PEOPLE OF 2MORROW is een Nederlands label. De collectie omarmt vrouwelijkheid en elegantie voor alledaags gebruik. De kenmerken van de People of 2morrow collectie is geen ingewikkeld verhaal of een uitgebreide strategie. Wij gebruiken altijd natuurlijke materialen en creëren een comfortabele Nederlandse pasvorm.
Voor deze collectie gaan we terug naar de BASIS: Wij introduceren hierbij de BASICS.

De stijl

Ons betaalbare label is voor de “Women of 2morrow”, met een stoer en toch vrouwelijk silhouet, zakelijk en tegelijk casual, tijdloos en eigentijds. Ontdek ons duidelijke assortiment die jou kunnen inspireren om je garderobe te vernieuwen. Of het nu voor een casual of geklede gelegenheid is, deze modellen zijn altijd draagbaar.

Het kleurenpalet in deze BASIC collecties domineren in klassieke en neutrale tinten. BASICS dus, meer heb je niet nodig.

Wie zijn wij

Gert-Jan Vaarkamp is de man achter het team en dit label en met meer dan 25 jaar ervaring in de productontwikkeling, stoffen en retail heeft hij een duidelijke visie op trends en het ondernemerschap. Met de mogelijkheden van het “korte termijn produceren”, kennis van materialen en een uitgebreid netwerk wordt ieder geselecteerd kledingstuk een inspiratie voor weer een nieuwe collectie van PEOPLE OF 2MORROW. Deze keer wijkt hij daar van af want de collectie bestaat slechts uit enkele modellen.