People of 2morrow is een Nederlands label. De snel wisselende collecties omarmen vrouwelijkheid en elegantie voor alledaags gebruik. De kenmerken van de People of 2morrow collecties zijn de altijd vernieuwende prints in natuurlijke materialen en een comfortabele pasvorm.

Ons betaalbare label is voor de “Women of 2morrow”, met een stoer en toch vrouwelijk silhouet, tijdloos maar eigentijds.
Ontdek ons assortiment in de vele stijlen die jou kunnen inspireren om je garderobe te vernieuwen

DE STIJL

De kenmerkende stijl van People of 2morrow is feminine vermengd met Dutch design. Door stijlvolle, gemakkelijke maar toch originele ontwerpen te maken, zorgen wij ervoor dat jij als Woman of 2morrow altijd een stap vooruitloopt. Of het nu voor een casual of geklede gelegenheid is, onze styles zijn altijd draagbaar.

Ons kleurenpalet in de collecties domineren in klassieke en neutrale tinten. Deze basiskleuren komen elk seizoen tot leven met zorgvuldig geselecteerde accentkleuren en in gedurfde prints.

HET VERHAAL

Gert-Jan Vaarkamp is de man achter dit label en met meer dan 25 jaar ervaring in de productontwikkeling heeft hij een duidelijke visie op trends en het ondernemerschap. Met de mogelijkheden van het “korte termijn produceren”, kennis van materialen en een uitgebreid netwerk wordt ieder geselecteerd kledingstuk een inspiratie voor weer een nieuwe collectie van People of 2morrow.